Om

Hos oss kan du få stelt neglene dine med manikyr, behandling av problemnegler, hånd-spa, forlengelse, støping av negler og pynt med ulik dekor.

FLOTTE NEGLER SOM VARER

Vi støper i hovedsak negler med gele fra Light Elegance, men også akryl, for de som ønsker det. Gelen er lett å forme, og er veldig sterk, selv ved bare et tynt lag. Holder i 3-4 uker før etterfylling er nødvendig. Styrken til Light Elegance er den gode kjemien i produktene. Gel-lakken til Light Elegance er kjent for sine høypigmenterte farger, dvs. fargene har god dekkevne De og de er også kjent for sine vakre glitter-gels. Topp-lakken er også helt unik i det å holde på glansen og holder seg like blanke i hele perioden.

GØYLE NEGLER

Få pyntet dine egne negler, med sjablong eller et unikt design oppå lakken. Vi forlenger dem også, dersom du ønsker det. Du kan velge å ha dekorert alle neglene, eller bare 1 – 2 negler på hver hånd med unik designet pynt.

BARE GEL NEGLELAKK

Dersom du bare ønsker neglelakk på dine egne negler, uten et lag med støp, tilbyr vi å legge en gel-lakk som varer i 14 dager. Denne lakken preller ikke av like fort som vanlig neglelakk. Har du skjøre negler kan det likevel være lurt å legge en base med gel-lakk før neglelakk med farge og pynting. Da vil dine egne negler vokse under, beskyttet fra skade.

Les mere her om vår neglpleie, neglpleieprodukter og hvordan du kan få behandlet dine skadede negler hos oss.

Kom innom for en hyggelig prat og se alt jeg har av farger og pynt, eller besøk meg på Facebook og Instagram hvor det ligger flere eksempler ute på gelnegler, neglelakk og design.

LITT OM MEG

Det er jeg, Ida Johansen som driver salongen. Jeg har holdt på med gelenegler og negldesign siden mitt førsrte kurs i 2007. Siden den gang har jeg kontinuerlig tatt nye kurs for å holde meg oppdatert.

Dette er meg, Ida Johansen.

MINE KURSBEVIS

Vi har online booking – enkelt for deg, enkelt for oss! Velkommen!