Nyhetsfeed

Magic Christmas Nails

Juleantrekket er ikke fullendt, før neglene er på plass. Og vi har ledig time før jul. Book din time her:  

Eller på telefon: 46 66 06 14

Gull, glitter og julekuler, roper det jul av. Mange forbinder julefarger med rødt og grønt, andre med hvitt, gull og/eller sølv, med årene har også rosa og rosegull gjort sitt inntog. Det er helt opp til deg og dine preferanser hva du velger.

Vi har et hav av farger, glitter og pynt å velge mellom her i neglsalongen, men gjør deg gjerne opp noen tanker før du kommer. Du kan også få idèer fra bildene vi har lagt ut av våre tidligere kunder. Vet du virkelig ikke, ja så bistår vi deg så gjerne.

Gavekort til jul

Vet du ikke hva du skal finne på til din venninne, mor, svigermor, datter, svigerdatter, tante, niese?
Hva med et gavekort hos oss? Kom innom oss på salongen i Øreåsveien 20, 1528 Moss
(Ved Øreåsen skole).