Nyhetsfeed

Glittery Pink

Klassisk eleganse har mange former, og man kan ikke nødvendigvis forklare det, men når man ser det, så vet man. Og negler er en del av den totale looken.

Vi legger gellakk eller akryl og forsterker dine egne negler, eller bygger opp skadede negler, når basen er lagt, så er det fritt frem på farger og stil. Og her er det kun fantasien som setter grenser. Aner du ikke hvor du skal begynne eller hva du skal velge, så hjelper vi deg på vei.

Her har kunden selv valgt en helt enkel dus rosa i bunn. Dette er en elegant farge som kler de aller fleste, og det skal ikke så mye til for å skape det lille ekstra. Her har vi lagt en mørkere tone rosa glitter på neglenes tupper, som komplimenterer den enkle tonen i bunn.

Her i salongen hos Ida Gelnegler, matcher vi lakk og design til dine antrekk, dersom du vil ha en helhetlig look til en spesiell anledning. Det blir prikken over i’en. Du vet hva de sier? The devil is in the details…