Negler

Bubble Gum Babe

Sart rosa som lar tankene vandre til barndommen og tyggegummi vi blåste bobler av som barn. Her har kunden fått gel negler i en leken, men likevel elegant rosatone, som her er dresset opp med glitter, sjabloner og et par franske tipper i en klar hvit.

Produktene som er brukt her, er en rosatone fra Madam Glam med navnet Bubble Gum. De to med fransk manikyr er lagt med LE Purfect White og Diamond, glitter gel fra Light Elegance oppå. De to neglene med matt look, er det brukt en glitter fra CDN, Enhancements, i Sizzling Sand, disse har ikke fått topp lakk, for å oppnå den matte sandete looken. Tommel og pekefinger har fått Chrome-pulver fra Nails 2000 forseglet med en topplakk. Sjablon i form av en fjær, og forseglet med en Top Gloss fra Light Elegance.

Vi minner om at du må være fylt 15 år for å få lag kunstige negler. Gel lakk er ok for yngre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *