Negler

Gøyale Negler

Man har 10 negler på hendene, så hvorfor nøye seg med èn farge på alle!? Hver negl er et lite lerret, lek deg og vær vågal.

Lekent med spenstige farger, glitter, sjabloner og et dryss av konfetti.

Her er det brukt gel-lakk fra Madame Glam i soak-off serien.

Den lyseblå heter Fresh Water. Den gule; Bright Honey, rosa er Barbie Girl og den grønne er Sassy Green. Glitter-gelen som er brukt er også fra Madame Glam og heter Silver Glitters. Konfetti fargene er en glitter-gel fra Light Elegance og heter Sangria.

Det finnes like mange kombinasjoner som det finnes de som vil ha dem. Her er det brukt flere av de samme fargene, men en annen rosa med glitter og andre stempler. Det er et enormt hav å velge blant når du kommer til timen din i salongen.

Vi minner om at du må være fylt 15 år for å få lag kunstige negler. Gel lakk er ok for yngre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *