Negler

Fargelegg våren

Våren er unektelig over oss og det både grønnes og spirer i rask takt med både byger og sol. Bak oss ligger nå kulde og grått og trist landskap. Da er det jo fint å vite at man kan møte våren med fargerike og gøyale negler.

Det er helt utrolig hva pene negler på velstelte hender gjør med selvfølelsen. Litt gel-lakk på dine egne negler, eller om du ønsker å bygge opp litt lengde med vår negl-gel.

Denne kunden har tatt det helt ut og gått for ulike farger på alle neglene, det ble utrolig lekkert og annerledes. Hendene hennes blir garantert lagt merke til.

Det er benyttet en såkalt soak-off gel-lakk. Dvs. at du selv kan fjerne den med en enkel teknikk og ren aceton, dersom du ønsker det. Men du kan også komme tilbake og la oss fjerne den gamle lakken og legge ny, etter ca. 14 dager. Enten samme farger, eller lek deg med noen nye. Vi har et hav å velge mellom. Velkommen skal du være uansett.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *