Negler

Match høsten

Sommeren går mot slutten og snart skifter all vegetasjon rundt oss, sine farger fra grønne toner, til fargesprakende oransje til gul og rødt. Joda, det er trist at sommeren er på hell, men se heller frem til høstmoten, kunne kle seg ordentlig og nyte synet av årstiden som skifter. Da er det jo fint å vite at man kan møte høsten med fargerike og gøyale negler.

Det er helt utrolig hva pene negler på velstelte hender gjør med selvfølelsen. Litt gel-lakk på dine egne negler, eller om du ønsker å bygge opp litt lengde med vår negl-gel.

Denne kunden har tatt det helt ut og gått for ulike farger på alle neglene, det ble utrolig lekkert og annerledes. Hendene hennes blir garantert lagt merke til.

Det er benyttet en såkalt soak-off gel-lakk. Dvs. at du selv kan fjerne den med en enkel teknikk og ren aceton, dersom du ønsker det. Men du kan også komme tilbake og la oss fjerne den gamle lakken og legge ny, etter ca. 14 dager. Enten samme farger, eller lek deg med noen nye. Vi har et hav å velge mellom. Velkommen skal du være uansett.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *