Negler

Norge i rødt, hvitt og blått

Det blir 17-mai i år også, om enn noe avstumpet, uten barnetog i gatene. Likevel kan vi pynte oss for Norge og for oss selv denne dagen. Enten du sitter hjemme med dine nærmeste, eller tar en tur ut for å pynte opp gatene og se og bli sett og gratulere hverandre med dagen.

Et sett nydelige negler i kule farger setter prikken over i’en på antrekket ditt. Og man føler seg fantastisk vel.

Gel-lakk i en nydelig snøhvit og klar sølvglitter. I eksempelet over er det lagt spider gel i rødt og blått på to av neglene, som er med på å skape en subtil men stilig 17-mai statement.

Denne kombinasjonen passer godt om det f.eks. er mye marineblått i antrekket ditt, komplimentert med de andre to fargene i flagget vårt. Her er det brukt Light Elegance Butter Cream i fargen Real Red og Perfect White med Diamond Glitter, begge fra Light Elegance.

Denne komboen er fin til et helt hvitt antrekk, eller der hvitt dominerer, slik at du får hele spekteret av flagg fargene. Den blå er fra Nails2000 og heter Petrol. Den røde fargen er en Cat Eye fra PB og har farge nr. 817.

På denne looken har vi brukt den populære gel lakken Cat Eye, hvilket betyr at lakken får den fine stripen som pupillen i et katteøye. Her har vi holdt oss til å pynte bare én negl på hver hånd, med spider gel i rødt, hvitt og blått. En diskret statement. Den røde lakken er Cat Eye GE 817.

Korte negler blir alltid litt penere med lit farge og design på. Her er det brukt petroleum blå Cat Eye med Spider Gel i rødt og hvitt for alle flaggets farger.