Negler

Eye of the tiger

Selv om man har korte negler, trenger de jo ikke se ustelte ut. Og man trenger ikke alltid bygge opp neglene heller. Bare et lag med holdbar gel-lakk med noen velvalgte farger og spennende pynt gjør underverker for velværefølelsen.

Kunden har valgt seg to stilige farger som begge går under kategorien Cat eye. Dette har noe med skimmeret i den som kan formes til et mønster, ved hjelp av en magnet. Her er det valgt diagonal stripe, som flytter på seg i forhold til lyset og bevegelse av fingrene.

Det er veldig fint å velge ut 1-2 negler(eller flere) som får en kontrastfarge eller en farge som matcher på en eller annen måte. Her er det valgt to av neglene, ved siden av hverandre med en annen cat eye gel-lakk, med spider-gel over i tilfeldige striper. Vi valgte en spider-gel farge som mtcher de andre neglene. Det er nemlig ikke mulig å bruke ordinær gel lakk som spider-gel, ettersom spider-gelen har en tykkere og seigere konsistens, for å kunne skape en spindelvev lignende effekt.

Her ser man hvordan cat eye effekten skimtes gjennom spider-gelen på de to lilla neglene.

Dette er produktene som er brukt på denne kunden. Gellaxy fra PB Nails i fargene; GE 814 og Ge 808 og Spider-gel fra Songling i Gull 005.

Som base på denne kundens negler, la vi en negl forsterker, fra Light Elegance – Mani-Cure, UV/Led hard gel, som skal hjelpe til med å styrke kundens egne negler, under gel-lakken. Denne, sammen med den beskyttende gel-lakken vil hjelpe kundens egne negler å vokse seg lenger uten at de brekker i prosessen.

Med kun gel-lakk på dine egne negler, kan du selv fjerne lakken når neglene dine begynner å gro slik at du får ‘ettervekst’. Dette kalles soak off. Du kan enten lage padsene selv hjemme. Eller du kan kjøpe med deg slike ‘pads’ fra salongen og bruke ren aceton. Denne fra Sheep Lanolin bruker vi her i salongen.