Negler

Old Fashioned Fun

Kunden har fått en lekker gråfarge fra Light Elegance som heter; Old Fashioned Fun. Hun ønsket en enkel farge, uten noe annen pynt eller dill. Men med denne fargen er mulighetene uendelige, om du ønsker neglpynt på en eller et utvalg av neglene.

Dette er en farge som går til absolutt alt, dersom du er en som varierer fargene i antrekkene dine. Her trenger du ikke tenke på at neglelakken ikke matcher. Også utrolig lekker til monochrome.

Fargen reflekterer lyset forskjellig og kan se både lysere og mørkere ut, avhengig av lyset som reflekteres.

Produktene som er brukt:

Farge; Old Fashioned Fun fra Light Elegance med Soak off gel polish fra Madam Glam. Soak-off betyr rett og slett at det er en gel-lakk du selv kan fjerne hjemme med aluminium pads og ren aceton. Spør oss for mere info om dette hvis du lurer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *