Nyhetsfeed

Problemnegler?

Ikke noe problem for oss!

De fleste av oss har vel vært der. Tørre hender med neglbånd som fliser seg og gjør vondt. Negler som fliser seg eller sprekker og knekker. Særlig på vinterstid, eller om man har en jobb med mye fysisk arbeid med hendene og hyppig håndvask med sterke kjemikalier. Det er ikke nødvendig å ha det sånn, det finnes nemlig gode løsninger.

I salongen hos oss benytter vi et kvalitetsprodukt som heter IBX Repair og som sammen med IBX Strenghten utgjør IBX SYSTEM.

Det et behandlingssystem for profesjonelle, skapt for å reparere, forsterke, beskytte og forebygge mot skader, i tillegg til å fremme veksten ved å gi robuste og fleksible naturnegler.

Sammen med IBX SYSTEM bruker vi Dadi Oil, som består av 3 sertifiserte organiske oljer; avocado, jojoba, virgin olivenolje og naturlig vitamin E (Tocopherol). Oljen har en ren, lett duft fra en blanding av 21 eteriske oljer, har lang holdbarhet og fargestabilitet. Dadi Oil er 95% sertifisert økologisk.

Den absorberes raskt og trenger dypt ned i negler og hud uten å etterlate en fet overflate. Gir fleksibilitet, styrke og glans, samt forhindrer sprøhet i neglene. Jojoba- og avocadooljen i Dadi Oil gjør at IBX Repair trenger ned rundt det ødelagte området og fungerer som en dobbeltsidig tape eller borrelås, som forsegler og holder de ødelagte områdene sammen.

Behandlingen gjentas ved behov på ettervekst eventuelt ved påføring av ny gelelakk eller ved rebalansering av kunstmateriale. Ved svært skadede negler kan IBX SYSTEM behandlingen gjentas ca 1 gang i uken i for eksempel 4 uker før det vedlikeholdes ved behov

Nysgjerrig? Ta kontakt på telefon 46 66 06 14 eller send en SMS for å få vite mere, eller bestille en konsultasjon.