Nyhetsfeed

Salongen åpner igjen …

Endelig åpner vi salongen igjen for kunder etter Korona Lock-down. Vi er glade for å igjen kunne få lov til å jobbe med negler og står på nå for å hjelpe flest mulige med nytt sett med negler. Vi er åpne f.o.m. mandag 27. april og har ledige timer. Det kan lønne seg å booke raskt, for det er sikkert mange som gjerne skulle stelt neglene sine nå. Vi ønsker også nye kunder er velkommen!

Etter fullført smittevernkurs, åpner vi igjen mandag 27.april.
Vi ønsker alle gamle og nye kunder varmt velkommen!

Det våres i lufta, og etter lengre tids isolasjon og gusten vinterkropp, er det deilig å endelig kunne føle seg litt fin igjen. Vi har masse utvalg i gel-lakk farger , i tillegg til både dekor og pynt, samt noen helt unike design. Du kan se noe av det her på hjemmesiden, men vi har mye mere i salongen. Du er hjerteløig velkommen innom.

Nå som vi nærmer oss mai måned med alle sine helligdager og feiringer, hvorfor ikke å legge noen flotte mai negler?

SE HER for mai negler!

Om du ikke finner en tid som passer i vårt online bookingsystem, så kan du sende en sms eller ringe 46 66 06 14, så skal vi nok finne vi en tid som passer.